Sıcaktan bunalan vatandaşlar sahurda biraraya geldi

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bugünlerde mübarek Ramazan ayını idrak eden vatandaşlar, iftar programlarının yanısıra sahur yemeklerinde de biraraya geliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 06:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu da (ULUBALFED), İzmir'de böyle bir sahur buluşmasına ev sahipliği yaptı. Federasyon Başkanı Ekrem Selimler, Ramazan ayı boyunca iki farklı mahallede sahur yemeği vereceklerini söyledi.

ULUBALFED, Buca'da ikinci sahur yemeğini Buca Kara ve Deniz Avcıları Derneği'nde verdi. Sahur yemeğine Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, AK Parti Milletvekilleri Ali Aşlık Hamza Dağ, İzmir Dernekler Müdürü Bülent Korkmaz, İzmir Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Özduran, Buca Milli Eğitim Müdürü Recep Yanık, Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Kasap ve davetliler katıldı.

ULUBALFED Başkanı Selimler, Ramazan ayında toplumun kaynaşması adına sıcak yaz günlerinde sahur yemeklerinde buluşacaklarını belirterek, "Ay boyunca 4 sahur yemeği ile iki mahallede de iftar yemeği vereceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber